Tanulmányaimat a pápai Munkácsy Mihály Általános Iskolában kezdtem, majd a pápai Jókai Mór Közgazdasági Szakközépiskolában érettségiztem. 2001-ben a Kodolányi János Főiskola-Széchenyi István Főiskola közös képzésében főiskolai közgazdász diplomát (Gazdálkodási Bsc.) szereztem. 2013 nyarán a győri Széchenyi István Egyetemen kétnyelvű (magyar-angol) egyetemi okleveles közgazdász (Marketing Msc.) mesterszakos diplomát vehettem át “summa cum laude” minősítéssel.

Kamaszkoromban kezdtem rövid novellákat, jegyzeteket írni, akkor még csak az asztalfióknak. Pár év múlva, az érettségi után aztán megjelent nyomtatásban első novellám a TVR-hét magazinban – közel egymillió példányban. Az első novellát később több tucat követte még (Ötperces krimik, Szerelmes percek, Meghökkentő mesék), majd sorra jöttek az újságcikkek is; színészportrék, filmkritikák, közéleti-, egyházi-, kulturális-, zenei- és sport írások, glosszák, jegyzetek, sztárinterjúk. A TVR-hét után dolgoztam az RTV-tippnél, a Kisalföldnél (a napilap Hétvége és Új generáció magazinjaiban is), a Pápai Hírlapnál, a FourFourTwo-nál, a Pápa és Vidékénél, a Nemzeti Sportnál, a csakfoci.hu-nál és a Naplónál. Újságírói munkám mellett három és fél évig egy magyar élvonalbeli (NB I.) labdarúgóklub sajtófőnöke voltam. Eddig több, mint hétezer cikkem, írásom és több ezer fotóm jelent meg a nyomtatott és a digitális médiában. Tagja vagyok a Protestáns Újságírók Szövetségének is. Az elmúlt évtizedekben végzett kulturális újságírói munkámért 2017-ben Borostyán-díjat vehettem át, az elismeréshez kapcsolódóan pedig jelképesen egy színházi széket is kaptam Pápán, amelynek háttámlájára felkerült a nevem.

Újságírói munkám mellett okleveles marketing-közgazdászként foglalkozom szolgáltatás- és turisztikai marketinggel, vállalkozási marketingstratégiával, közösségi médiafelületek és honlapok készítésével és menedzselésével, valamint kommunikációs tartalomgyártással is. Közel tíz éve fotózom professzionális tükörreflexes fényképezőgépekkel (Canon FullFrame dSLR és Nikon dSLR), így rendezvény-, katalógus-, portfólió- és esküvőfotózásban is tudok segíteni, ha valaki minőségi, igényes szolgáltatást keres.